Holistilise tervise ja heaolu konverents Londonis 4-5. aprillil.

Nikola Tesla: “Kui te tahate mõista universumi saladusi, mõelge terminites energia, sagedus ja vibratsioon.”

Käisime 4-5. aprillil Londonis Holistilise tervise ja heaolu konverentsil. Õhkkond saalis oli meeliülendav. Unifyd Healing eesotsas Jason Shurkaga on ühendanud maailmas sarnaselt mõtlevad inimesed. Tänaseks on avatud üle 400 keskuse üle kogu maailma, mis kõik on kui väikesed valgusemajakad, mis näitavad teed uude maailma. Sest vanaviisi jätkata pole enam võimalik. 
See transformatiivne kogemus andis uuenduslikke teadmisi tervisest ja heaolust. Holistilise tervise ja heaolu konverentsil oli võimalus kuulata maailmakuulsaid holistilise tervise valdkonna tipptegijaid: EESystemi looja Dr Sandra Rose Michael, Jason Shurka, dr Bryan Ardis ja Alastair Jessel jagasidoma teadmisi paranemisest, tervisest, toitumisest, toksiinidest ja parasiitidest vabanemisest, Energy Enhancement Systemi võimalustest, Mindfulnessist, plasmiiditehnoloogiast, maomürgi valkudest ning paljastasid keemiaravi statistika ja vähiravitööstuse varjatud tõed.

Oleme kogu südamest tänulikud, et maailmas on sellised inimesed, kes jagavad oma teadmisi ja kogemusi, et meie omakorda saaksime neid jagada teiega ning üheskoos luua muutuse sellesse maailma. Muutused algavad õigest sagedusest!

Kohtumine konverentsi peaesineja, EESystemi looja Dr. Sandra Rose Michaeliga, oli pisarateni liigutav ja südant soojendav. On ülim au seista pildil geeniusega, kes teadlasena on loonud täieliku läbimurde holistilises tervenemises. EESystem on midagi ainulaadset. See loob ruumi keskkonna, milles meie tark keha hakkab end ise tervendama. Et meie eluaastad oleksid tervena elatud aastad!

Oleme andnud suure panuse, et ka Sinul meie väikeses Eestis oleks võimalus seda kogeda. Meie keskuse uksed on Sinule avatud! 

“Sama energia, mis on loonud meie keha, suudab meie keha ka tervendada.” – Dr. Sandra Rose Michael