Meist

Muutused algavad õigest sagedusest

Maailm on väga suures muutuses. Aina enam leiutatakse innovaatilisi tehnoloogiaid, mis toetavad inimese vaimset ja füüsilist tervist. Üks nendest imelistest võimalustest on Energy Enhancement System, mis on loodud Dr. Sandra Rose Michaeli poolt. Oleme seda meelt, et see innovatsioon on vaja kiiresti maailma ja meie inimesteni tuua!

Seni on 90% Energy Enhancement Systemitest paigaldatud eramajadesse. Unifyd Healing liikmena, mis on ülemaailmne EESystemit esindav kogukond, on meil siiralt hea meel tuua selle imelise bioskalaartehnoloogia võimalused Sinuni. Heaolu uus ajastu tulevik on kohal!

Avame Sulle ukse uue ajastu tervenemisele. Saad kogeda energia jõudu, kus Su keha hakkab end ise tervendama täiusliku heaolu ja harmoonia poole ning äratab Su DNA, et saaksid ühendust oma tõelise väega. Lihtsalt usalda, lõdvestu energialainetesse, sügavasse meditatsiooni või unne, samal ajal kui Su keha end laeb.  

Meie missiooniks on, et inimesed saaksid terveks et Sinu eluaastad oleksid tervena elatud aastad! Me tuleme kokku, aitame ja toetame üksteist. Leiame lahendused, et nii füüsilistest kui vaimsetest muredest võitu saada. 

Oleme loonud selle keskuse Sinu jaoks, meie kõigi jaoks!

Aktiveeri oma keha tervendav jõud! 

Meie keskuses Tallinnas on 8-osaline energiasüsteem. Ruumis on mugavad tugitoolid, ja ööbimiseks on mõnusad pehmed voodid. Sule silmad, lõõgastu ja lase oma kehal häälestuda tervenemisele. See aktiveerib kehas automaatselt parasümpaatilise närvisüsteemi, mille ülesandeks on stressist vabanemine, keha paranemine ja rakkude uuenemine. Siin saad laadida oma keha rakutasandil harmoonilises keskkonnas. Sinu keha on väga tark ja teab täpselt, mis on Sinule tervenemiseks vajalik.

Meie keskuse looja Kristina

Meil kõigil on oma lugu. Räägime seda lugu vastavalt sellele, kellega parasjagu kohtume või milliseid kogemusi läbime enda elus. Siin lehel räägin teile loo, mis on seotud sellega, kuidas ma jõudsin täna siia Energy Enhancement Systemi toomiseni Eestisse. Et olla uueneva, muutuva maailma toetajaks ja inimestele olemas. 

Oma loo rääkimist alustan enda emast. Tema oli minu hoidja, kaitsja ja päikene. Kahjuks viis kuri haigus ema siit ilmast vaid 60 aastasena. Ema kaotus mõjus ka minu tervisele rängalt ning hakkasin otsima alternatiivseid meetodeid, kuidas enda keha terveks teha. Hakkasin väga siiralt huvi tundma selle vastu, kuidas elada tervena. Õnneks hakkas ilmuma palju häid raamatuid ja õpinguvõimalusi selles vallas. Käisin sellel teekonnal läbi mitmed keha tervendavad praktikad ja õpingud. Kõik see viis mind aina uute ja põnevamate avastusteni.

Südames oli koguaeg selline tunne, et tahaks tuua siia inimesteni midagi sellist, mis vaatab tulevikku. Ja mis on nii hämmastavalt geniaalne, et Sa ei usu seda enne kui oled seda ise kogenud. Et see tõesti toimib. 

Mõtlesin, et kõik on justkui ära tehtud – igasugused erinevad teraapiad ja… Mida mina teen? Juba mõnda aega olen järginud Jason Shurkat ja kui kuulasin tema intervjuud Dr, Sandra Rose Michaeliga tekkis koheselt suur rõõm ja äratundmine. Kui leidsin Energy Enhancement Systemi ei olnud küsimustki, et just seda soovin Eestisse tuua. See niivõrd kõnetas mind. Kuulasin läbi kõik teadustööd ja intervjuud ja loengud, mis seda tehnoloogiat lahti seletavad. Ja saatsin avalduse. 

Ma nägin ammu juba visioonina sellist erilist keskust. Usun tuleviku tehnoloogiatesse ja olen nende vastu ammu huvi tundnud. Kvanttehnoloogiad kõnetavad mind väga. Avame Infinity space keskuse kõigile, kes tunnevad kutset ja soovi muuta oma elu ja tervist. Seda soovin ma isegi. See täidab ühe puuduva lüli meie maailmas. Minu missiooniks on nagu ütleb Dr. Sandra Rose Michael kuidas me selle maailma nüüd ära parandame? Nii parandamegi. 

Soovin, et on koht, kuhu inimesed saavad tulla seda innovatsiooni kogema mille sees on nii palju tarkust ja teadust. Selle tehnoloogiaga on võimalik luua kõike seda, mis on tegelikult olemas kosmoseavarustes ja inimestest puutumata vihmametsades või sügaval ookeanis. Tule ja koge, sest edulood on uskumatud, aga tõsi! Ja neid on juba tuhandeid üle maailma. Kas pole imeline, kui saame siin ja praegu seda kõike meie inimestele pakkuda?  

MUUTES OMA SAGEDUST, MUUDAD OMA ELU!

Meie inimesed

Kristina sõõrumaa

Keity taluste