06.06.2024 – Kvanttehnoloogiline juhendatud helirännak – Indrek Himma

♾ Kutsun Sind Nõmmel Infinity Space keskuses asuvasse kvanttehnoloogilisse ruumi, kus teaduspõhised elektromagneetilised skalaarlained laevad tervet sinu keha koostöös helilainete sagedustega läbi juhitud grupi helirännaku. Sündmuse temaatikaks oleks suve perioodi häälestumine uues loovas energias, uutes toetavates uskumusmustrites ja usus, et luua endale toetavam elu ja reaalsus. Sümboolne on ka sel päeval kuuloomise faas, mis oli vanarahva tõekspidamiste järgi uute loomiste aeg. See kogemus saab olema Indrek Himma poolt juhendatud meditatsiooni vormis teraapiline alateadvuserännak iseenda sisemaailmas, lastes kehal ja hingel sügavalt taastuda.

♾ Helivibratsioonid, keha võimekuse, rakkude ja organite sageduse tõstmine skalaarlainete tehnoloogia abil, alateadvuse puhastumine, emotsioonide tervenemine ja sisemaailmas rändamine kõrgema teadlikusega, jõudes oma kergesse, rõõmsasse algolemuslikku kõrgpotentsiaali on ühed märksōnad teraapilisel sagedus põhisel tervenemisel bioelektriliselt laadivas kvantruumis (EES technology).

Selline on klientide kogemus ja tagasiside.

♾ Muusikateraapia instrumentideks kõlavad kõrgsageduslikud helikausid, kristall helipüramiid, maandav vihmapill, kõristid, šamaanitrumm koos improvisatoorse lauluhääle ja kitarriga.

Kombineeritud helisagedused ja helirütmid ruumis olevate skalaarlainete ja valgusfootonitega aitavad meie kehal lõdvestuda ja viia meid sügavamasse meditatiivsesse seisundisse, heaolutundesse ja kõrgemasse vibratsiooni sagedusse rakutasandil. Meie meel rahuneb, suureneb harmoonia ja elujõud, paraneb tervis ja tõuseb energiatase.

Keha läheb üle isetervenemise režiimile – lõõgastub närvisüsteem, tasakaalustuvad ajupookerad, korrastuvad ja taastuvad ajuühendused, vähenevad pinged ja valud, suureneb sisemine rahulolu ja õnnetunne. 🙂

♾ INDREK HIMMAST

Olen kogemusnõustaja, muusik, sertifitseeritud heliteraapia praktik ja OSHO aktiivmeditatsioonide õpetaja. Olen siin maailmas abiks läbi hingetarkuste, muusika, heliteraapia ning kõige, mis puudutab kehalist liigutamist, erineval moel rakendamist ja väljaelamist, et vabaneda mineviku taagast ning kõigest emotsionaalsest keha pingestavast, mis on vabastamatta jäänuna talletunud sügavale sidekudedesse.

Olen läbinud Holistika Instituudis holistilise treeningu, mis käsitleb keha ja tunnete vahel olevaid seoseid, õpetab parema heaolu nimel oma uskumusi muutma ning uurib, mis põhjustab takistusi sel teel. 2022 sai lõpetatud Eesti Meditatsiooni Kooli õpetaja ja nõustaja õpe füüsiliste ja ka passiivsemate OSHO meditatsioonide vallas. 2022 sai samuti kogemusnõustamise õpe läbitud lahkuminekute, leina ja sotsiaalärevushäire teemal. Heliteraapia kursused on minu sihtpunkti jõutud tegevusala 7a tagasi, mis tulenes üle dekaadi muusikaga tegelemisest ja loomisest. 2024 tõi Indrek Viimsi spa saunadesse sauna helirituaali ja koolitas Elamus spas saunameistreid, kus saunakuumus ja helivõnked said ühtseks teraapiliseks kontseptsiooniks. Sügav huvi psühholoogia ja inimese sügava sisemaailma vastu tekkis juba keskkooli aegu, kust saigi alguse tema teekond inimeste aitamiseni.

Näide kuidas võin heliteraapiat teha
https://www.instagram.com/p/CR8zOeqjIs6/

—————————————————————–

Sündmus toimub Infinity Space kvantenergia keskuses Nõmmel, aadressil Pärnu mnt 328.

Kohapeal pakutakse osalejatele taimeteed ja aluselist vesinikvett, mis aitab kaasa energia voolamisele.

Osaluspanus 35€ eurot, mis on ühtlasi kvantruumi ja sündmuse tutvumise hinnaga suvel.

Osalemiseks võta ühendust
Hello@infinityspace.ee

Enne sündmust palume ennast mitte lõhnastada parfüümide ja eeterlike õlidega.
Samuti palume tutvuda lähemalt infoga keskuse kodulehel www.infinityspace.ee/seanss/

Peatse kohtumiseni kvantväljas!