Avastusretk oma sisemise tarkuse juurde – Karola Siimson – LÜKKUB EDASI

Kutsume Sind osa saama sügavast teekonnast avastamaks oma põnevat sisemaailma. Kahe tunni jooksul kaardistad kõigepealt ära teemad, mis on sel hetkel Sinu jaoks kõige olulisemad ning siis teeme ühiselt pika juhendatud meditatsiooni, et suurendada oma väge ning luua sügav kontakt oma sisemise tarkuse ja juhatusega.

Juhendatud meelerännakut viib läbi Karola Siimson, kes enda ja selle põneva avastusretke kohta kirjutab nii:

Olen kunstnik, kelle missiooniks on aidata inimestel luua ning kogeda sügavat kontakti iseendaga. Soovin olla abiks, et leiaksid selle, mis on sinu tee ja aidata avastada, mida sa tegelikult teha tahad. Ma ei tee teraapiat, ma vaid aitan sul leida oma sisemist ressurssi ning loon tingimused, et sa ise saaksid luua tugevamat kontakti iseendaga. Kindlasti ma ei ütle sulle, mis on õige või vale, sest mina pole sina, küll aga võin ma rääkida, mis minu teekonnal on mulle abiks olnud.

Meetodid, mida ma selle kahe tunni jooksul kasutan, on saanud alguse mu enda vajadusest ning need on tugevalt inspireeritud kunstiteraapiast ja holistilisest maailmakäsitlusest. Ma ei ole lõpetanud ühtegi psühholoogia või teraapia taustaga ülikooli kuid mul on tohutu huvi inimese sisemaailma ja kunsti vastu. Läbi igapäevaste tegevuste ja meditatsiooni ongi mul välja kujunenud sellised omad töömeetodid, mida pole küll tõenäoliselt teaduslikult uuritud, kuid mida on kogenud mu lähedased-tuttavad ning just nende inspiratsioonil ja tugeval innustusel soovin ma neid ka teistele tutvustada.

Lisaks kohapeal kogetule omandad tööriistad, mida saad ise kodus olles, minust sõltumata, kasutada ja praegu ma näen, et see vast ongi tänasel päeval kõige suurem väärtus: oskus, julgus ja tahe vaadata enda sisse ja päriselt kuulata, mida hing öelda tahab ning usalduses selleks ka vajalikud sammud astuda. Sest mitte keegi teine ei tea paremini kui sina ise, mida sul tegelikult vaja on. Käies mööda seda endale ainulaadset teed, tekib elusse ja sinu tegemistesse kergus, kus asjad toimuvad justkui iseenesest, minimaalse pingutusega. Kas see pole mitte proovimist väärt?

📍Sündmus toimub Infinity Space kvantenergia keskuses – Pärnu mnt. 328, Tallinn, Nõmme.
Parkida on võimalik Vana-Mustamäe tänava alguses. Nõmmel on parkimine tasuta. Kohale saab mugavalt ka bussi või rongiga.

🕐18:15 Kohale saabumine
18:30-20:30 Meelerännak kvantenergia ruumis

Enne meie keskusesse tulekut tutvu palun lähemalt infoga meie kodulehel www.infinityspace.ee/seanss/. Palume ennast enne sündmust mitte lõhnastada parfüümide ja eeterlike õlidega.

Pakume aluselist Kangen vett ja taimeteed.

Osaluspanus 55 eurot.
Osalemiseks võta meiega ühendust hello@infinityspace.ee
Etteregistreerimine on vajalik, piiratud kohtade arv.

Kohtume peagi kvantenergias! ✨