Mis on meie keskuses pakutav Kangen vesi?💧

Jaapanis asuv Enagic International on pea 60 aastat olnud juhtiv leeliseliste ionisaatorite ja veefiltreerimismasinate tootja maailmas. Enagic International on ainus vee filtreerimise ja leeliseliste ionisaatorite turustusettevĂ”te maailmas, millel on oma originaalseadmete tootmisĂŒksus Jaapanis ja kvaliteedikontrolli ISO sertifikaadid. KĂ”ik töötajad peavad omandama kĂ”rgetasemelisi tehnoloogilisi teadmisi ja oskusi kogu protsessi vĂ€ltel, sealhulgas arendus, tootmine, tarnimine ja teenindus.

Kangen on hinnatud kuldmedalitega! See on tĂ€ielik kvaliteedigarantii. 💧

Kangen tĂ€hendab jaapani keeles “tagasi juurte juurde”.

Enagic veepuhastussĂŒsteem toodab meile tavalisest kraaniveest erineva pH-ga vett vahemikus pH 2,5 – pH 11,5. Neutraalne vesi on pH 7. Vesinikvesi on pH 8,5 – pH 9,5. Struktureeritud vesinikvesi on parim vesi sinu keha iga raku jaoks!

💧Kuidas saadakse Kangen vett?

  1. samm: filtreerimine

Sisemine kÔrgekvaliteediline filter filtreerib kloori, ebameeldiva maitse ja lÔhna ning vÀhendab setteid kuni 5 mikromeetrini, et toota puhast vett.

  1. samm: elektrolĂŒĂŒs

Filtreeritud vesi liigub lĂ€bi mitme elektroodiplaadi ja membraani, eraldudes happelisteks ja aluselisteks osadeks. See jaguneb OH- (hĂŒdroksiidioonideks) ja H+ (vesinikioonideks).

Vesinikuioonid reageerivad katoodi (- laetud elektrood) antud elektronidega, moodustades H2, molekulaarse vesiniku. HĂŒdroksiidioonid jÀÀvad alles, muutes vee katoodi ĂŒmber aluselisemaks. Ja vastupidi, anoodi (+ laetud elektrood) lĂ€hedal annavad hĂŒdroksiidioonid anoodile elektrone, moodustades lĂ”puks O2 (hapnik). Vesinikuioonid jÀÀvad alles, muutes vee anoodi ĂŒmber happelisemaks. Kahte tĂŒĂŒpi vesi eraldatakse membraanidega ja lastakse vĂ€lja erinevate voolikute kaudu.

💧Kangen vee omadused:

  • 💧Kangen vesi niisutab keha imendudes rakku vĂ€ga kiiresti ja kergelt. Juba 10 minuti pĂ€rast peale vee joomist on vere viskoossus muutunud ja aju veega rikastatud. Ainult lĂ€bi Ă”ige struktuuriga vee molekulis jĂ”uab info rakkudesse ja toimub normaalne rakkude ainevahetus.
    Sellel veel on -400 ORP. See on antioksĂŒdantne, eemaldab vabu radikaale ja loob kehas aluse-happe tasakaalu.
  • 💧Raske vesi (+200 kuni +400 ORP) ei suuda tungida meie rakku. See on oksĂŒdant, vanandav (nt. gaseeritud joogid, energiajoogid, kraanivesi).
    Vesi, mis tuleb kraanist on pikalt torudes ja sisaldab roostet, raskemetalle, toksiine ja mikroorganisme (mis on raskesti eemaldatavad). VÔib esineda ka ravimijÀÀke. Vee töötlemisel lisatakse veele kemikaale ja kaob vee energeetika (nt. pudelivesi). Ka halva kvaliteediga vesi vÔib olla normaalse maitsega (seda sÀilitatakse keemiaga). Kahjuks on maailmas aina suurenev puhta vee probleem ja paljud tarbivad normidele mitte vastavat vett.

💧Kehas on 60 triljonit rakku ja kuni 80% sellest moodustab vesi, seega tĂ€idab Ă”ige pHga vesinikvesi kĂ”iki olulisi keha vajadusi. Paljud inimesed on minetanud janutunde ja asendanud selle toiduga. Me ei tohiks iial tunda janu, kuna see viitab juba kroonilisele veepuudusele kehas. Piisavalt vett juues on sul vĂ€hem meeleolukĂ”ikumisi, sest aju kannatab vee puuduse all kĂ”ige rohkem. Iga inimene peaks tarbima pĂ€evas 30-40 ml puhast vett iga keha kilogrammi kohta.

Hommikuti vajame vett rohkem kui kohvi. Alusta oma hommikut toasooja veega. Kohv, tee vÔi mahl ei asenda vett. Kui Sul ei ole veejoomise harjumust, siis harjuta oma keha uuesti vÀhehaaval koguseid suurendades vett tarbima.

💧Kangen vesi tugevdab immuunsĂŒsteemi, parandab keha isetervenemise vĂ”imet, aitab alandada veresuhkru taset, soodustab vereringet, lĂ”hustab rasvu ja hoiab korras kehakaalu. Lisaks hoiab kontrolli all: diabeeti, artriiti, nahaprobleeme (psoriaasi, dermatiiti). Oluline on tĂ€helepanu pöörata sellele, et vesinikvesi vedeldab verd. SeepĂ€rast soovitame kontrollida paari nĂ€dala jooksul oma tervisenĂ€itajaid. Keha tervenedes vĂ”ivad ravimite annused muutuda − vĂ€heneda.

💧Kangen vesi on ECO Friendly – aitab hoolitseda keskkonna eest. Me ei pea iial enam ostma pudelivett, kodukeemiat ega desinfitseerimisvahendeid. Kangen vesi vĂ”iks olla igas koolis, lasteaias ja toitlustusasutuses.

💧Soovitame tutvuda suurepĂ€rase artikliga, mis seletab lahti Kangen vee teaduse ning seal on tootud mitmeid (20+) viiteid algallikatele. Saad nendega soovi korral pĂ”hjalikumalt tutvuda. Kliki lingile: https://paremvesiparemelu.ee/viited-20-algallikale-kangen-vee-teadus-ehk-kogu-tode-kangen-veest/

💧Allpool pildil on vĂ€lja toodud erineva pH-ga Kangen vee omadused – millised on selle vee erinevad kasutusvĂ”imalused.

💧 Enagic veepuhastusmasin on parim investeering, mida saad enda heaks teha!

Kui Sul tekkis suurem huvi ja soov soetada endalegi see imeline seade, siis see on vÔimalik. Anna sellest meile teada!

Tulemused vÔivad varieeruda. Info ja tehtud avaldused on ainult hariduslikel eesmÀrkidel ja ei ole mingil moel meditsiiniline nÔuanne ning need ei ole mÔeldud asendama teie arsti nÔuandeid. EESystem ja Infinity Space ei anna meditsiinilist nÔuannet, ei mÀÀra, ravi, leevenda, enneta ega diagnoosi haigusi. Meie keskuse poolt vÀljendatud seisukohad, nÔuanded ja toitumisalased soovitused ei ole mÔeldud asendama tavapÀrast meditsiinilist teenust. Kui teil on raske haigusseisund vÔi tÔsine terviseprobleem, pöörduge kindlasti oma tervishoiutöötaja poole.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga