SOOLAVANNI RETSEPT

24 tunni jooksul peale igat energiaseanssi EESystemis on väga oluline teha endale naturaalsete sooladega vanni. Sinu nahk on Sinu suurim organ ja vannis vabanevad toksiinid naha kaudu. See aitab kaasa keha puhastusprotsessidele ning tervenemisele. Peale vanni kanna nahale magneesiumiõli. Neid protseduure on hea jätkata ka järgnevatel päevadel.

Kogused on arvestatud suurele vannile. Vanni puudumisel tee endale jalavanni ja määri end soolaga kokku ning pese kuuma dušši all.
Jalavanni puhul on kogused väiksemad – 1/2 tassi meresoola, 1/2 söögisoodat ja paar supilusikatäit booraksit.

Võimalusel võid teha ka sauna.

JUHEND:

  1. Pane kõik ained kuuma vanni ja ole vannis 30 minutit, märg rätik rinnaku peal, et tõhustada toksiinide väljutamist.
  2. Oluline on koorida vannis olles oma nahka (naturaalsete kehakoorijatega).
  3. Peale vanni on soovitatav kasutada magneesiumili koos kookosõliga.
  4. Joo palju vett, et vältida vedelikupuudust kehas.

Tulemused võivad varieeruda. Info ja tehtud avaldused on ainult hariduslikel eesmärkidel ja ei ole mingil moel meditsiiniline nõuanne ning need ei ole mõeldud asendama teie arsti nõuandeid. EESystem ja Infinity Space ei anna meditsiinilist nõuannet, ei määra, ravi, leevenda, enneta ega diagnoosi haigusi. Meie keskuse poolt väljendatud seisukohad, nõuanded ja toitumisalased soovitused ei ole mõeldud asendama tavapärast meditsiinilist teenust. Kui teil on raske haigusseisund või tõsine terviseprobleem, pöörduge kindlasti oma tervishoiutöötaja poole.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga