06.09.2024 – Seljateraapia koos vibroakustilise massaažiga – Anne Tipner-Torn

Lülisammas on meie peamine energiakanal, vastutamas kogu keha toetamise eest! Püstise asendiga kaasnevad paratamatult seljavalud ja erinevad seljapinged. Kõikide seljaprobleemide puhul on kogu keha tasakaalust väljas, mõned lihased on ülepinges, teised nõrgad, liigesed on valulikud, hingamine raskendatud.

🔸Tegeleme selles tunnis selja kui terviku pingetest vabastamisega nii spetsiaalsete harjutuste kui hingamistehnikate abil. Kõikide pingete puhul on suur roll stressil, maandame seda erilise Tiibeti “hõbekausi” abil, mille kehale asetamine tasakaalustab raku struktuuri, muutes need uuesti harmoonilisteks. Hõbe on elemendina seotud Kuu-ga, see omakorda mõjutab nii emotsionaalset tasakaalu kui vett nii ookeanis kui meie kehas. Tund lõpeb rahuliku ja sügava lõpulõdvestusega.

🔸Anne Tipner-Torn:
“OLEN VALGUSE TOOJA, ISE TERVE JA TERVIKLIK. Armastan inimesi ja teen oma parima, et pimeollusese, mis meist igaühe sees, vähegi valgust tuua. Tean, et oleme kõik imelised valgusolendid, tulnud planeedile Maa, lühikeseks ajaks õppima. Igaühel meist on oma eriline tee, missioon ja ülesanded. Oleme kõik seotud ja teineteise jaoks õigel kohal olemas.

Minu kireks on kogu Elu kandva süsteemsuse mõistmine. Teadmine Jumalast ja Kõrgematest Jõududest on alati olnud minuga. Lapsepõlves lisandusid esimesed nägemused Kristusest, inglitest ja teejuhtidest. Eelteadmised võimalikest sündmustest, “piltidena” nägemine, energiaväljad asjade ja inimeste ümber, numbriväljade nägemine; kõik see on sündimisest saati minuga. Suuremaks saades olen tunnetuslikku läbi õppimise korrastanud.

Kasutan töövahenditena nii numeroloogiat, astroloogiat, Tarot kaarte, Tiibeti tervenduskausse, erinevaid hingamisharjutusi ja muidki praktikaid. Olen pea 30 aastat tegelenud joogateraapia, seljateraapia, energiakanalite, kunstiteraapiaga. Kõik need on “ukse avajad” ja käepikendused Tõelise Väe juurde. Nende kaudu saan inimesele seletamatu materiaalse maailma tasandile tuua, sõnadesse valada, lihtsustada. Minu jaoks on inimene TERVIK nii füüsilise keha, mõtete kui tunnete tasandil. Terve olemiseks on vaja kõik tasandid ühendada, selleks teen nii Hatha joogat kui funktsionaalseid lihastreeninguid, vabastan läbi füüsilise ka vaimseid pingeid.

Olen kogu Elu õppinud ja õpetanud. Tunnen, et mu kohustuseks on edasi anda, liikuma panna, rõõmu tuua ja Elu toetada! Ära karda kriise. Igaüks neist on tulnud sind aitama uuele teadlikkuse tasandile. Elu on imeline müsteerium!”

🔸Tule kohale mugavas, liikumist võimaldavas riietuses. Naudime koos nii teadlikku hingamist kui õnnelikku keha!

🌟Sündmus toimub ainulaadses Infinity Space kvantenergia keskuses Tallinnas, Nõmmel, aadressil Pärnu mnt 328.

🌟Miks on hea teha lõõgastavaid harjutusi ja teraapiaid meie kvantenergia ruumis?🌟

🌟Infinity Space keskuses on Energy Enhancement System.
See innovatiivne tehnoloogia loob ruumi skalaarlained ja valgusfootonid, mis aitavad meie kehal lõdvestuda ja viia meid sügavamasse meditatiivsesse seisundisse, heaolutundesse ja kõrgemasse vibratsioonilisse sagedusse rakutasandil. Meie meel rahuneb, suureneb harmoonia ja elujõud, paraneb tervis ja tõuseb energiatase.

🌟Keha läheb üle isetervenemise režiimile – lõõgastub närvisüsteem, tasakaalustuvad ajupookerad, korrastuvad ja taastuvad ajuühendused, vähenevad pinged ja valud, suureneb sisemine rahulolu ja õnnetunne.

🔸Ajakava:
11:45 kogunemine
12:00-13:30 Seljateraapia koos vibroakustilise massaažiga

🔸Enne keskusesse tulekut tutvuge palun lähemalt infoga veebilehel www.infinityspace.ee/seanss/. Palume ennast enne sündmust mitte lõhnastada parfüümide ja eeterlike õlidega.

Kohapeal pakutakse osalejatele taimeteed ja aluselist Kangen vett, mis aitab kaasa energia voolamisele.

Osaluspanus 28 eurot. Tasumine kohapeal sularahas.
Osalemiseks võta ühendust hello@infinityspace.ee.
Etteregistreerimine on vajalik, sest kohtade arv on piiratud.

Peatse kohtumiseni kvantenergias!