08.09.2024 – Teekond südamesse – loeng ja meditatsioon pühade helidega BARRY GOLDSTEIN

Me teeme seda taas kogu maailma hüvanguks! 🌟
Pühapäeval, 8. septembril algusega 17:00.

One Heart Collective ülemaailmne kogunemine EESystem keskustesse on eesmärgiga ühendada kõik osavõtjad üle maailma, et ühiselt kuulata loengut ning teha ühismeditatsioon. Selle globaalse kokkusaamise ellukutsujaks on Emily Graves, kes on USAs oleva The Fountain Sanctuary EESystem keskuse asutaja. Rohkem infot vaata grupist https://www.facebook.com/share/g/RySFXhgwLZG9mZbp/ .
Vaata ka Jasoni intervjuud Emilyga https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=xMz00bZEi4Y .

Seekordse sündmuse eriline külaline on Barry Goldstein. Barry Goldstein on Grammy auhinna võitnud artist ja helilooja. Barry on produtseerinud palju muusikat, mida kasutatakse ka Joe Dispenza meditatsioonides ja tema otseüritustel. Sündmuse teemaks on südame avamine ja aktiveerimine ning loengule järgneb ka meditatsioon.

Ootame Sind meie keskusesse 8. septembril kogunedes kell 16:30, et osaleda 17:00 algaval ülekandel. Ülekanne toimub Zoom-vahendusel, kus pildis võime näha kõiki osalevaid keskusi. Me kõik viibime sündmuse ajal kõrgendatud energiaga ruumis. Tõmbame valguskiired enda keskustest ja ühendame omavahel, loome valgusvõrgustiku.

🌟 Edaspidi hakkavad need kokkusaamised olema iga kuu esimesel pühapäeval. Mida rohkem meid on, seda võimsama energia me loome.

🌟 Soovitame kaasa võtta märkmiku ning kirjutusvahendi, et teha märkmeid Barry loengu ajal. Lisaks on meditatsiooni ajaks soovitatav kaasa võtta oma silmaklapid. Riietu mugavalt. Pakume sündmuse ajal aluselist Kangen vett.

🌟Anna palun enda tulekust teada e-maili teel hello@infinityspace.ee. Arvestama peaks sellega, et õhtu kestab 2-3 tundi. Sündmusel osalemise panus 25 eurot.

See saab olema järjekordne ülev kogemus, mida ootame suure põnevusega, et kõigi teiega jagada.

Oled väga oodatud ühinema! 😇🌟