17.09.2024 – Reisimuljed Bosnia püramiididest ja kvanttehnoloogiline helimeditatsioon

⛰️“Pea kõik, mida meile on õpetatud iidse ajaloo kohta on poolik või ebatõene: inimkonna teke, tsivilisatsiooid ja püramiidid”, ütles 2005 aastal Bosnia püramiidide avastanud uurija Dr Sam Osmanagich. Ta nendib fossiiljälgede analüüside põhjal, et vanimad püramiidid maailmas on hoopistükkis Bosnias, mis olid loodud märksa arenenumate ehitajate poolt, kes teadsid rohkem energia, astronoomia, püha geomeetria ja ehitamise kohta kui meie teame. Elame põneval ajajärgul, kus on võimalik, et vana paradigma on muutumas meie ajaarvamisest, püramiidide olulisusest ja tehnoloogiast, mida iidsed tsivilisatsioonid kasutasid.

♾ Kutsume Sind Nõmmel Infinity Space keskuses asuvasse kvanttehnoloogilisse ruumi, kus jagab musikaalne terapeut ning iidsete teadmiste huviline Indrek Himma ja füüsikaliste teaduste doktorandiks õppiv šamanistlik Riho Rästa oma kahe nädalasest Bosnia reisikogemustest palju inimkonda valgustavaid teadmisi ja põnevaid avastusi, mida sai omandatud ühiskonnas palju furoori tekitavate püramiidi alade külastamisest, vabatahtlike tunnelite kaevandamise töödest, mis olid aasta tuhandeid suletud ning personaalsetest kogemustest, kus ööbisid nad püramiidide tippudes ning seiklesid arheoloogilises pargis ning erinevates väekohtades.

♾ Lõpetuseks teeb heliteraapia ja muusika vallas tegutsev Indrek lõõgastava ja kergelt rännakule viiva helimeditatsiooni koos harmoniseeriva megaliitse iidse muusika🗿 ning muusikateraapiliste instrumentide mängu saatel, et lähemalt kogeda Nõmme kvanttehnoloogilise keskuse skalaar lainete baasil töötavaid EESystem kvantmasinaid, mis matkivad tervendavat püramiidi tehnoloogiat, mille sügavamalt arusaamine on üsna värske meie inimkonna jaoks.

Indreku, Riho eesmärk on tõstatada eesti rahva teadlikkust sagedus põhiste tervendavate tehnoloogiate ning iidsete harmoniseerivate püha paikade ja teadmiste osas, mis võiks ka meie kodumaa jaoks olla uus normaalsus, kus leida rakendust ühiskonna parimaks heaoluks. Lisaks tahavad nad pakkuda ligilähedast kogemust, mida nemad reisil said, kogedes sündmusel üheskoos modernset kvanttehnoloogist ruumi, millele võib kerge paralleeli tõmmata vanaaegsetele püramiididele. Oma eesmärgi kinnistamiseks näitamiseks ja tutvustamiseks toovad seiklejad reisilt kaasa toodud väärtuslikke leide ning esemeid.

♾ Helivibratsioonid, keha võimekuse, rakkude ja organite sageduse tõstmine skalaarlainete tehnoloogia abil, alateadvuse puhastumine, emotsioonide tervenemine ja sisemaailmas rändamine kõrgema teadlikusega, jõudes oma kergesse, rõõmsasse algolemuslikku kõrgpotentsiaali on ühed märksōnad teraapilisel sagedus põhisel tervenemisel bioelektriliselt laadivas kvantruumis (EES technology).

Selline on klientide kogemus ja tagasiside.

♾ Kombineeritud helisagedused ja helirütmid ruumis olevate skalaarlainete ja valgusfootonitega aitavad meie kehal lõdvestuda ja viia meid sügavamasse meditatiivsesse seisundisse, heaolutundesse ja kõrgemasse vibratsioonilisse sagedusse rakutasandil. Meie meel rahuneb, suureneb harmoonia ja elujõud, paraneb tervis ja tõuseb energiatase.

Keha läheb üle isetervenemise režiimile – lõõgastub närvisüsteem, tasakaalustuvad ajupookerad, korrastuvad ja taastuvad ajuühendused, vähenevad pinged ja valud, suureneb sisemine rahulolu ja õnnetunne.

INDREK HIMMAST

Kogemusnõustaja, muusik, sertifitseeritud heliteraapia praktik ja OSHO aktiivmeditatsioonide ning Quantum Flow kehatöö õpetaja. Ta on siin maailmas abiks läbi hingetarkuste, muusika, heliteraapia ning kõige, mis puudutab kehalist liigutamist, erineval moel rakendamist ja väljaelamist, et vabaneda mineviku taagast ning kõigest emotsionaalsest keha pingestavast, mis on vabastamatta jäänuna talletunud sügavale sidekudedesse.

Õppinud on Holistika Instituudis holistilise maailmapildi läbi, mis käsitleb keha ja tunnete vahel olevaid seoseid, õpetab parema heaolu nimel oma uskumusi muutma ning uurib, mis põhjustab takistusi sel teel. Seejärel sai läbitud Eesti Meditatsiooni Kooli õpetaja ja nõustaja õppe füüsiliste ja ka passiivsemate OSHO meditatsioonide vallas. Indrek sai aru, et vaja oleks inimest ka suunata ning teda nõustata ja eriti toetada, siis viis tee kogemusnõustamiseni lahkuminekute, elulistest kriisidest taastumise ja elutee leidmise teemadel. Heliteraapia, kehatöö ja kogemusnõustamine on minu sihtpunkti jõutud tegevusala, mille alaseid seansse tegin juba 7a tagasi. Muusiku ja musikaalne suund on tal tulnud tänu oma tuntumast Himmade muusikute suguvõsast, kus Indreku tee algas kitarrimängust, laulmisest ja erinevates bändides mürgeldamisest alates rokist kuni meditatiivsema muusikani. 2024 tõi Indrek Viimsi spa saunadesse sauna helirituaali ja koolitas Elamus spas saunameistreid, kus saunakuumus ja helivõnked said ühtseks teraapiliseks kontseptsiooniks. Sügav huvi psühholoogia ja inimese sügava sisemaailma vastu tekkis juba keskkooli aegu, kust saigi alguse tema teekond inimeste aitamiseni.

RIHOST

Spirituaalne tee algas 2015, süübides šamanismi põhitõdedesse läbi Carlos Castaneda õpetuste, jätkates 2017 aastast Darryl Anka kanaldatud Bashari metafüüsika põhjaliku omandamisega ning sealt edasi astudes energitatöö maailmasse Michael William Denney Qigong kooli abil, mida praktiseerib ta tänaseni. Energiatöö on Riho põhiline kirg siin elus ning seal hulgas ka kanaldamise ja maavälistega kohtumise praktikate edasi arendamine. Lisaks energiatööle on Riho aikido treener aikidoklubis agatsu ning doktorant Taltech rakendusfüüsika erialal.

Näide kuidas võib Indrek heliteraapiat teha
https://www.instagram.com/p/CR8zOeqjIs6/

—————————————————————–

Sündmus toimub Infinity Space kvantenergia keskuses Nõmmel, aadressil Pärnu mnt 328.

Kohapeal pakutakse osalejatele taimeteed ja aluselist vesinikvett, mis aitab kaasa energia taseme tõstmisele.

🪙 Osaluspanus 35€ 🪙

Kaaslasega koos 60€

Suurepärane pakkumine kogeda kvantenergiat (tavahind 2h – 110€).

Osalemiseks võta ühendust

Hello@infinityspace.ee

Enne sündmust palume ennast mitte lõhnastada parfüümide ja eeterlike õlidega.

Samuti palume tutvuda lähemalt infoga keskuse kodulehel www.infinityspace.ee/seanss/

Peatse kohtumiseni iidsetes müsteeriumites ja kvantväljas!