04.10.2024 – Telepaatia töötuba – selgeltnägija Merli Mirk

Igaühe sisemine telepaatia on tema taju ja sisetunne. Ja seda on tal igapäeva elus vaja. Liikudes kuldajastusse veel rohkem. Energia liigub rütmilt ‘tunne, mõtle, tegutse’ 👉 rütmile ‘tunne ja tegutse’. Mõtlemine ei sega vahele, vaid toimib tunnetus ja tegutsemine. Sest aju hoiab kinni vanu mustreid ja hirme. Süda aga tunneb ja tajub ning inimene kohe tegutseb. See tähendab seda, et ta elab enda elu, enda rütmis ja enda kõrgemaks hüvanguks.

Meie töötoas selgeltnägija Merli Mirk aitab Sinul turvaliselt kontakti saada enda sisemise tajuga, telepaatiaga; ennast mõista ja läbi selle oma elu paremaks muuta.
Töötuba hõlmab ka sügavaid enda sisse minemise meditatsioone.

✨Merli on selgeltnägija olnud mitmes oma eelmises elus. Selles kehastuses pani elu teda proovile 1989. aastal – kas hakata seda väge kasutama või koguda lihtsalt kogemusi juurde? Merli otsustas, et see on põnev ja alustas enda arenguteed. Selgeltnägemine ja tajumine kasvab koos temaga elu lõpuni. Ta võtab kontakti inimeste kõrgemate minadega ja loeb ette igaühe eluraamatu, puhtal kujul, ilma inimemotsioone vahele segamata. Vaatab eelmisi elusid ja tulevasi kui vaja. Loeb universumi eluraamatut ja kanaldab inimeste isiklikele probleemidele lahendusi.
Merliga ja tema tegemistega saad lähemalt tutvuda kodulehel www.Headsoovid.eu.

Sündmus toimub kvantenergia keskuses Infinity Space reedel, 4. oktoobril.
🌟 Infinity Space keskuses on Eestis ainulaadne Energy Enhancement System.
See kaasaja innovatiivne tehnoloogia loob ruumi skalaarenergia ja valgusfootonid, mis aitavad meie kehal lõdvestuda ja viia meid sügavamasse meditatiivsesse seisundisse, heaolutundesse ja kõrgemasse vibratsioonilisse sagedusse rakutasandil. Meie meel rahuneb, suureneb harmoonia ja elujõud, paraneb tervis ja tõuseb energiatase. Selles kõrgsageduslikus energias hakkab meie keha end ise tervendama. ✨
Enne kvantenergia keskusesse tulekut tutvu palun kindlasti infoga meie kodulehel www.infinityspace.ee/seanss/.
Palume ennast enne keskusesse tulekut mitte lõhnastada parfüümide ja eeterlike õlidega.

Sündmus kestab 6 tundi koos pausidega. Pauside ajal pakume teed ja vahepala. Lisaväärtusena pakume aluselist Kangen vett.
🕕 AJAKAVA:
18:45 Kohale saabumine
19:00 Alustame töötoaga
Töötoa käigus erinevad harjutused, et ergastada Sinu sisetaju ja saada kontakt iseendaga; ning sügavad meditatsioonid aitavad kaasa sellele, et töötoas kogetu oleks kohe salvestatud.
01:00 Sündmuse lõpp
Peale sündmust on võimalus jääda kvantenergia ruumi ööseansile.

Osaluspanus on 125 eurot.
Juhul kui soovid jääda ööbima, lisandub 50 eurot. Hinnas on voodiriided ning hommikuäratus on kell 8:00. Voodikohti on neli, ööbimisvõimalus kiirematele registreerijatele.

Osalemiseks kirjuta meile hello@infinityspace.ee või täida allpool olev registreerimisvorm. Etteregistreerimine on vajalik, max. 10 inimest.

📍 Aadress on Pärnu mnt. 328, Tallinnas, Nõmmel. Parkida on võimalik Vana-Mustamäe tänava alguses. Nõmmel on parkimine tasuta. Kohale saab mugavalt ka bussi- või rongiga.

📝  Haara kaasa pliiats ja paber, et teha märkmeid. Saad hiljem kodus teha Merli antud harjutusi.

Kohtume peagi kvantenergias! ✨