06.10.2024 – One Heart Collective – loeng ja meditatsioon – Leland Holgate

Oleme väga põnevil ja juba nii ootame, et taas kord ühiselt veeta üks väga mõnus pühapäeva õhtupoolik. Koguneme üle terve maailma oma EESystem keskustesse, et osaleda juba viiendal ühisel otseülekandel, kuulates inspireerivat esinejat, tema loengut ja tehes meditatsiooni.
Kõik keskused üle maailma, kes sellel zoom kokkusaamisel osalevad, annavad oma panuse ülemaailmse rahu loomisesse.
Ühinedes energeetiliselt, tõstame ühiselt sagedust. Mida rohkem meid on, seda võimsama energia me loome.

Seekord on õhtul väekas pealkiri See kõik juhtub Sinu jaoks!
Erikülaliseks on Leland Holgate, kes on The Willful Warrior liikumise asutaja.
Leland Holgate omandab doktorikraadi neuroteaduses ja psühholoogias. Tema elu väljakutsed viisid ta jooga, teadliku hingamise ja meditatsiooni maailma. Looduslike vahenditega on ta end terveks ravinud kaelavigastusest, mis jättis ta vööst allapoole halvatuks. Leland on saanud üle ka PTSD-st ja sõltuvusest kasutades hingamispraktikate jõudu ja meditatsiooni.

Leland juhatab meid läbi õhtu tervendava hingamispraktikaga, südame aktiveerimisega ja meditatsiooniga.
Seejärel saadame armastust kogu planeedile, luues rahu maailma.

Oled sellele sündmusele kogu südamest väga oodatud! Me oleme One Heart Collective.

Ootame Sind meie keskusesse 6, oktoobril, kogunedes kell 16:30, et osaleda 17:00 algaval ülekandel. Ülekanne toimub Zoom-vahendusel, kus pildis võime näha kõiki osalevaid keskusi. Me kõik viibime sündmuse ajal kõrgendatud energiaga ruumis. Tõmbame valguskiired enda keskustest ja ühendame omavahel, loome valgusvõrgustiku üle kogu maailma.

🌟 Infinity Space keskuses on Energy Enhancement System.
See innovatiivne tehnoloogia loob ruumi skalaarlained ja valgusfootonid, mis aitavad meie kehal lõdvestuda ja viia meid sügavamasse meditatiivsesse seisundisse, heaolutundesse ja kõrgemasse vibratsioonilisse sagedusse rakutasandil. Meie meel rahuneb, suureneb harmoonia ja elujõud, paraneb tervis ja tõuseb energiatase.

🌟 Keha läheb üle isetervenemise režiimile – lõõgastub närvisüsteem, tasakaalustuvad ajupookerad, korrastuvad ja taastuvad ajuühendused, vähenevad pinged ja valud, suureneb sisemine rahulolu ja õnnetunne.

Enne meie keskusesse tulekut tutvu palun lähemalt infoga meie kodulehel www.infinityspace.ee/seanss/.

📝 Hea on loengu ajal märkmeid teha. Ole hea ja võta selleks kaasa pliiats ja paber. 
Lisaks on meditatsiooni ajaks soovitatav kaasa võtta oma silmaklapid. Riietu mugavalt. Pakume sündmuse ajal aluselist Kangen vett.

❗Palume ennast enne sündmust mitte lõhnastada parfüümide ja eeterlike õlidega.

🌟Anna palun enda tulekust teada e-maili teel hello@infinityspace.ee või täida allolev vorm. Sündmusel osalemise panus 25 eurot.

Kohtumiseni kvantenergias!