Energy Enhancement Systemi on loonud kaasaja geniaalne teadlane Dr. Sandra Rose Michael, kes on pühendanud terve oma elu inimese holistilisele tervenemisele. Ta on loonud teaduse abil võimsa tervendava tehnoloogia, mida on võimalik nüüd ka meie väikeses Eestis kogema tulla.

Tervis – see on tasakaal.
Kuidas mõõta enda tasakaalu?

1. Rakkude elektriline laeng
2. Keha pH tase
3. Hapniku sisaldus veres

Need on kolm olulist aspekti, mis kõik loovad tasakaalu – viivad sama eesmärgini.

1. Üks võimalus raku elektrilist laengut tõsta on EESystemi kvantenergias.

2. Keha pH taset saame tasakaalustada muutes toitumise aluseliseks ja juues aluselist vett ning vähendades stressi.

3. Kui tõstame EESystemis rakkude laengut, muudame oma toitumist, vee joomist ja oleme vaimselt tasakaalus, viibime palju looduses, anname kehale füüsilist koormust ja liigume piisavalt – siis kõik eelnev tõstab hapniku sisaldust veres.

Tasakaalutus tekib siis, kui kõik need kolm aspekti on tasakaalust väljas. Selle tõttu tekivad haigused. Kõige esimesena annab meie keha sellest märku energiapuudusega.

Kui meie tervis on paigast ära ja keha energiad tasakaalust väljas, siis on meil oluline neid kolme aspekti tasakaalustada. Muutes ühte, muutuvad ka teised.
Ehk siis kui rakutasandil tõsta keha rakkude elektrilist laengut, siis see aitab kaasa ka teistele aspektidele keha tervenemisel.

Energy Enhancement System on tehnoloogia, mis laeb meie keha rakutasandil optimaalsele tasemele = oled terve.
Nii nagu laed iga päev oma mobiiltelefoni, nii vajab ka Sinu keha laadimist.

Meie keskkond ei ole enam endine – õhk, toit, vesi on muutunud toksiliseks. Inimese loodud tehisväljad lõhuvad meie harmoonilist välja. EESytem loob ruumi hüpertervisliku keskkonna, mis aitab kehal uuesti tasakaalu saada. Kui kehal on rohkem energiat, siis esimesena käivitab ta keha puhastusprotsessi. Keha tahab esimesena vabaneda kõigist toksiinidest. Sellepärast on eriti oluline teha peale energiaseanssi detox soolavanni ja juua palju puhast vett. Lisaväärtusena pakume enda keskuses aluselist Kangen vett, mis toetab keha puhastusprotsesse ja joodab keha rakutasandil.

Kui soovid teaduslikumat lähenemist:

EESystem põhineb kahel fundamentaalsel loodusseadusel:
1. Sünkroniseerumise seadus

EESystem loob ruumi harmoonilise, tasakaalus keskonna. Kui võtad energiaseanssi, sünkroniseerub/kohandub Su keha sellega. Sinu tark keha hakkab end ise tervendama mitmel erineval viisil.

2. Energia jäävuse seadus

Me kõik oleme koolis õppinud, et energia ei teki ega kao, ta võib vaid muunduda. EESystem loob ruumi loomuliku, harmoonilise torsioonvälja. Torsioonväli on igal pool meie ümber. See on näiteks: inimese energiavälja ümber, õuna ümber ja ka planeet Maa ümber. See on loomulik lõputu energiaga väli.

Ruumis olev EESystem koosneb kahest osast – kompuutritest ja ekraanidest.

Mida kujutavad endast ruumis olevad kvantkompuutrid?

Kvantkompuutrid on elektromagneetiliste väljade generaatorid. Need on joondatud nii, et loovad ruumi tasakaalustava torsioonvälja. Selle liikumine on lõpmatu. Energia on kõigjal ja igal pool.

Mida kujutavad endas ruumis olevad ekraanid?

1. Fibonacci sagedus – see on numbrite jada, kõige olemasoleva loomise kood, mis järgib looduses kõikjal esinevat geomeetriat.

2. Valgusfootonite kokkupõrge – valguse põrkumisel tekib ruumi elektriline laeng ja meie rakud hakkavad end laadima optimaalsele tasemele.

3. Valgusteraapia, mis hõlmab kogu valgusspektrit – DNA on meie keha valguse ’hoiupaik’. Kui anname oma kehale koherentset ehk harmoonilist valgust, saavutame tasakaalu.

Kogu see tehnoloogia kokku loob ruumi skalaarvälja.

0→valguskiirus→∞

Nullist valguskiiruseni – füüsiline reaalsus – silmaga nähtav.

Valguskiirusest lõpmatuseni – kvantmaailm – silmale nähtamatu. See on energeetiline reaalsus. Skalaarlaine on kiirem kui valguskiirus.

Meie keha tahab loomu poolest olla ALATI terve, tasakaalus. Loodus on alati tasakaalus (enne kui inimene mängu astub).

EES loob keskkonna, mis aitab saavutada nii vaimse kui füüsilise tasakaalu.

Sama energia, mis on loonud meie keha, suudab meie keha ka tervendada.” – Dr. Sandra Rose Michael.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga