Korduma kippuvad küsimused

Korduma kippuvad küsimused

Iga inimese kogemus on erinev. Mõned inimesed on täheldanud kohest energiataseme tõusu. Väga paljud rõõmustavad selle üle, et nende stress on kadunud ja tuju on märgatavalt paranenud. Samas teistel võib esineda paari päeva jooksul väsimustunnet. Vanad füüsilised vigastused võivad tunda anda. Sellega annab keha märku, et ta paraneb. Paljudel võivad esineda puhastussümptomid, nagu näiteks pearinglus või peavalu, seedehäired ja nahalööbed. Kõik need on täiesti loomulikud reaktsioonid.  

Inimesed on täheldanud ka järgmisi positiivseid mõjusid:
Mentaalne selgus
Parem uni
Tugevam immuunsus
Rakkude uuenemine
Põletike vähenemine
Valu vähenemine
Paranenud vereringe
Silmanägemise paranemine
Kiirem taastumine traumadest
Naha probleemide paranemine
Parem tasakaal
Suurenenud eneseteadlikkus

Iga edulugu on ainulaadne. 

Tulemused EESystem ™is  võivad varieeruda kuna iga inimese kogemus on erinev. EESystem ja Infinity Space ei määra ravi, leevenda, enneta ega diagnoosi haigusi.

Jaapanis asuv Enagic International on pea 60 aastat olnud juhtiv leeliseliste ionisaatorite ja veefiltreerimismasinate tootja maailmas. Enagic International on ainus vee filtreerimise ja leeliseliste ionisaatorite turustusettevõte maailmas, millel on oma originaalseadmete tootmisüksus Jaapanis ja kvaliteedikontrolli ISO sertifikaadid. Kõik töötajad peavad omandama kõrgetasemelisi tehnoloogilisi teadmisi ja oskusi kogu protsessi vältel, sealhulgas arendus, tootmine, tarnimine ja teenindus.

Kangen on hinnatud kuldmedalitega! See on täielik kvaliteedigarantii. 

Kangen tähendab jaapani keeles “tagasi juurte juurde”. 

Enagic veepuhastussüsteem toodab meile tavalisest kraaniveest erineva pH-ga vett vahemikus pH 2,5 – pH 11,5. Neutraalne vesi on pH 7. Vesinikvesi on pH 8,5 – pH 9,5. Struktureeritud vesinikvesi on parim vesi sinu keha iga raku jaoks! 

Kuidas saadakse Kangen vett?

  1. samm: filtreerimine

Sisemine kõrgekvaliteediline filter filtreerib kloori, ebameeldiva maitse ja lõhna ning vähendab setteid kuni 5 mikromeetrini, et toota puhast vett.

  1. samm: elektrolüüs

Filtreeritud vesi liigub läbi mitme elektroodiplaadi ja membraani, eraldudes happelisteks ja aluselisteks osadeks. See jaguneb OH- (hüdroksiidioonideks) ja H+ (vesinikioonideks).

Vesinikuioonid reageerivad katoodi (- laetud elektrood) antud elektronidega, moodustades H2, molekulaarse vesiniku. Hüdroksiidioonid jäävad alles, muutes vee katoodi ümber aluselisemaks. Ja vastupidi, anoodi (+ laetud elektrood) lähedal annavad hüdroksiidioonid anoodile elektrone, moodustades lõpuks O2 (hapnik). Vesinikuioonid jäävad alles, muutes vee anoodi ümber happelisemaks. Kahte tüüpi vesi eraldatakse membraanidega ja lastakse välja erinevate voolikute kaudu.

Kangen vee omadused

  • Kangen vesi niisutab keha imendudes rakku väga kiiresti ja kergelt. Juba 10 minuti pärast peale vee joomist on vere viskoossus muutunud ja aju veega rikastatud. Ainult läbi õige struktuuriga vee molekulis jõuab info rakkudesse ja toimub normaalne rakkude ainevahetus.
    Sellel veel on -400 ORP. See on antioksüdantne, eemaldab vabu radikaale ja loob kehas aluse-happe tasakaalu.
  • Raske vesi (+200 kuni +400 ORP) ei suuda tungida meie rakku. See on oksüdant, vanandav (nt. gaseeritud joogid, energiajoogid, kraanivesi).
    Vesi, mis tuleb kraanist on pikalt torudes ja sisaldab roostet, raskemetalle, toksiine ja  mikroorganisme (mis on raskesti eemaldatavad). Võib esineda ka ravimijääke. Vee töötlemisel lisatakse veele kemikaale ja kaob vee energeetika (nt. pudelivesi). Ka halva kvaliteediga vesi võib olla normaalse maitsega (seda säilitatakse keemiaga). Kahjuks on maailmas aina suurenev puhta vee probleem ja paljud tarbivad normidele mitte vastavat vett. 

 

Kehas on 60 triljonit rakku ja kuni 80% sellest moodustab vesi, seega täidab õige pHga vesinikvesi kõiki olulisi keha vajadusi. Paljud inimesed on minetanud janutunde ja asendanud selle toiduga. Me ei tohiks iial tunda janu, kuna see viitab juba kroonilisele veepuudusele kehas. Piisavalt vett juues on sul vähem meeleolukõikumisi, sest aju kannatab vee puuduse all kõige rohkem. Iga inimene peaks tarbima päevas 30-40 ml puhast vett iga keha kilogrammi kohta. 

Hommikuti vajame vett rohkem kui kohvi. Alusta oma hommikut toasooja veega. Kohv, tee või mahl ei asenda vett. Kui Sul ei ole veejoomise harjumust, siis harjuta oma keha uuesti vähehaaval koguseid suurendades vett tarbima. 

Kangen vesi tugevdab immuunsüsteemi, parandab keha isetervenemise võimet, aitab alandada veresuhkru taset, soodustab vereringet, lõhustab rasvu ja hoiab korras kehakaalu. Lisaks hoiab kontrolli all: diabeeti, artriiti, nahaprobleeme (psoriaasi, dermatiiti). Oluline on tähelepanu pöörata sellele, et vesinikvesi vedeldab verd. Seepärast soovitame kontrollida paari nädala jooksul oma tervisenäitajaid. Keha tervenedes võivad ravimite annused muutuda väheneda. 

Kangen vesi on ECO Friendly – aitab hoolitseda keskkonna eest. Me ei pea iial enam ostma pudelivett, kodukeemiat ega desinfitseerimisvahendeid. Kangen vesi võiks olla igas koolis, lasteaias ja toitlustusasutuses. 

Enagic veepuhastusmasin on parim investeering, mida saad enda heaks teha!

Kui Sul tekkis suurem huvi ja soov soetada endalegi see imeline veepuhastusmasin, siis see on võimalik! Anna sellest meile teada!

Ekraanid on lummavad ja neid võib vaadata. Samas pole see oluline, kuna monitorid loovad biofotoonilise valguse, mis läbib Sinu keha ka suletud silmadega.

Üldiselt küll. Kui aga kasutad kindla annusega ravimeid, näiteks vererõhu või kilpnäärme ravimeid, insuliini või muid retseptiravimeid, lase oma meditsiinitöötajal annuseid kontrollida. Kuna Sinu tervislik seisund võib peale seansse olla paranenud, võib olla oluline annuseid muuta.

Väga hea! Uinumine seansi ajal on eriti soovitatav. Hoolitseme selle eest, et ärkaksid enne seansi lõppemist. 

Juhul, kui soovid tulla oma lemmikloomaga, võta meiega ühendust, et teha Sinule sobiv broneering.

Iga keha on unikaalne ning iga inimese kogemus on erinev. Soovitame alustada päevaseanssidest (2−6h). Ja seejärel on väga hea tulla ööseansile. Kuula oma keha ja nii leiad just endale sobiva rütmi. Paremate tulemuste saavutamiseks soovitame siiski käia regulaarselt järk-järgult iga seansiga paraneb Sinu heaolu ja tervis.

Tule palun kohale 15 minutit enne seanssi. Ööseanss algab 22:00 ja lõpeb 8:00.

Meil on Sinu jaoks mugavale voodile valmis pandud tekk, padi ja linad. Oleme Sulle valmis pannud ka veepudeli Kangen veega. 

Soovi korral võta kaasa silmaklapid, hommikumantel, toasussid ja käterätt. Võid võtta ka oma veepudeli.

Eesruumis on köök ja mõnus istumisala. Siin on külmik ning vajalikud kööginõud. Soovi korral võta endale kaasa kerge eine. 

Toitu energiaruumi tuua ei ole lubatud!

Keskusesse tulles palun lülita oma telefon ja muud nutiseadmed lennurežiimile või jäta hääletuna ooteruumi. Soovime, et saaksid täielikult lõdvestuda ja jätta argipäeva teemad ukse taha.

Ei ole, kuid alguses soovitame energiaruumis oldud aega järk-järgult pikendada, et keha jõuaks lisandunud energiaga kohaneda.

Iga inimese kogemus on erinev. 

Skalaarenergia mõjud on kumulatiivsed. Mida rohkem selles energias viibid, seda kiiremini näed positiivseid tulemusi. 

Enamus inimesi tunneb end peale energiaseanssi puhanuna ja energilisena. Kuid kui kehas on palju toksiine, käivitub organismi puhastusprotsess, mis võib vahel põhjustada puhastussümptomeid. Et toksiinid vabaneksid on eriti oluline juua palju vett. See tagab rakkude, kudede ja organite optimaalse töö. Puhastussümptomid on loomulikud. Sel juhul luba endale seansi järgselt rohkem puhkust ja und. Kindlasti soovitame teha Detox soolavanni meie antud juhiste järgi.

Iga inimene on erinev. Üldiselt soovitatakse hoida enne uut seanssi 1–2 päeva vahet, et keha jõuaks kohaneda lisandunud energiaga.

Sa ei ole üksi! Paljudel on see teemaks. Sarnase tulemuse annab ka jalavann sooladega 20-30 min. On hea, kui jalad on põlvini vees. Selleks sobib ka ämber. Palun jätka jalavannide tegemist ka järgnevatel päevadel. Väga hea on käia ka saunas!

Teenuse eest on võimalik tasuda sularahas või kaardiga meie keskusesse saabudes. Juhul kui Sul on kinkekaart, võta see palun kaasa.

Lisaküsimuste korral võta meiega ühendust vastame meeleldi!