12.04.2024 – Bio-Well testimine

Meie keskus on olnud avatud juba kaks kuud ja mõnda aega oleme mõelnud, et sooviksime väga testida meie energiaseansi tulemusi. Avastasime, et on olemas Bio-Well aparaat, millega meil siin Eestis teeb testimisi Vaike. Vaike oli lahkesti nõus meie keskusesse tulema teostama energia ja tervise mõõtmisi. Vaike imelise Bio-Well aparaadi kohta saab rohkem lugeda tema kodulehelt https://loodustuba.wordpress.com/teraapia/.

Mida kujutab endast Bio-Well testimine?

Vähem kui millisekundi jooksul juhitakse sõrmeotste pinnale õrn elektrivool. Toimub skanneerimine, mille põhjal saab analüüsida järgmisi tulemusi:

🟣 Võimaldab näha millised organid ja süsteemid vajavad tähelepanu.

🟣 Hindab mõjusi kehale erinevate tegurite suhtes (protseduurid, teraapiad, emotsioonid, jms.)

🟣 Annab infot inimese psühho-emotsionaalse seisukorra ja stressitaseme kohta.

🟣 Võimaldab kergesti mõõta erinevate medikamentide, toidulisandite ja toidu mõju kehale.

Testisime kaheksat inimest enne ja peale kahetunnist energiaseanssi EESystemis. Tulemused olid väga põnevad, võrdlesime neid enne ja peale seanssi ning kõigi tulemused olid muutunud positiivses suunas – tõusis energiatase, tšakrad joondusid paremini ja tšakrate energia suurenes. Osadel olid enne seanssi energiaväljas augud. Need on seotud teatud organite tervisega. Peale seanssi oli energiaväli ühtlustunud, suurenenud ja augud energiaväljas olid paranenud. Sellest võime järeldada organite tervenemist. Kui juba kahetunnine seanss annab niivõrd häid tulemusi, siis võime vaid ette kujutada, kuidas mõjub pikem viibimine EESystemis.

Täname Vaiket, kes tuli meie keskusesse meid testima ja samuti kõiki osalejaid! Plaanime ka edaspidi teha huvitavaid testimisi. Muutused algavad õigest sagedusest! ✨