03.07.2024 – terviseõhtu “Tasakaal läbi 5 elemendi ja astroloogia”

Infinity Space jätkab põnevate terviseõhtutega.

Traditsiooniline Hiina Meditsiin on rohkem kui viie tuhande aasta tagune hinnaline pärand, mida pidevalt kaasajastatakse ja jätkuvalt uuritakse. Räägime taoismist ja viiest elemendist (⚫VESI, 🟢PUU, 🔴TULI, 🟡MAA ja ⚪METALL) ja iga elemendi juurde kuuluvatest organitest, emotsioonidest, maitsetest ning muust olulisest, mis iga elemendi juurde kuulub. Kuidas hoida yin ja yang tasakaalus? Kuidas ennetada haigusi? ☯️

☯️ Juttu tuleb ka Hiina sodiaagi loomadest ning astroloogiast. Hiina kalendri astroloogiline ring koosneb kaheteistkümnest märgist. Iga loom on seotud teatud iseloomujoontega. Hiina sodiaagi loomad on: Rott, Pühvel, Tiiger, Jänes, Draakon, Madu, Hobune, Kits, Ahv, Kukk, Koer, Siga.

☯️ Räägime ka hiina traditsioonilises meditsiinis kasutatavatest taimedest ja toodetest.
Võimalus osta Fohow tooteid ka kohapealt!

☯️ Oma teadmisi 5 elemendist ja astroloogiast jagab astroloog Leho Allekand. Leho hakkas astroloogiaga põhjalikult tegelema juba 80ndate algul. Lisaks on ta Neijingi koolkonnas juba aastast 1994. Ta on pidanud seminare juba üle 20ne aasta nii Eestis kui ka erinevates linnades Soomes.

📍 Sündmus toimub Infinity Space kvantenergia keskuses – Pärnu mnt. 328, Tallinn, Nõmme.

🕐 17:45 Kohale saabumine
18:00-20:00 loeng viiest elemendist kvantenergia ruumis

Enne meie keskusesse tulekut tutvu palun lähemalt infoga meie kodulehel www.infinityspace.ee/seanss/. Palume ennast enne sündmust mitte lõhnastada parfüümide ja eeterlike õlidega.

Pakume aluselist Kangen vett ja taimeteed.

Osaluspanus 25 eurot.
Osalemiseks võta meiega ühendust hello@infinityspace.ee
Etteregistreerimine on vajalik.

Kohtume peagi kvantenergias! ✨